Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Étrendkiegészítők » Gyógygomba készítmények

Caleido Arabica - Ganoderma kávé


Caleido  

A Caleido Arabica-Ganoderma kávé a tradicionális kínai orvoslás egyik nélkülözhetetlen elemét, a Ganoderma gomba kivonatát tartalmazza.

Caleido Arabica - Ganoderma kávé 100g A Caleido Arabica-Ganoderma kávé a tradicionális kínai orvoslás egyik nélkülözhetetlen elemét, a Ganoderma gomba kivonatát tartalmazza. 5999886305024 2018-09-21 Caleido Caleido Arabica - Ganoderma kávé 100g

Vonalkód: 5999886305024
Kiszerelés: 100g


2 869 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Caleido Arabica - Ganoderma kávé termékleírás


A Caleido Arabica-Ganoderma kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű 100% Arabica instant kávét és 30% poliszacharid tartalmú ganoderma kivonatot tartalmaz, amely ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásaiban is kiváló.

Minden szempontból megerősítették a ganoderma pozitív hatásait, kiváltképp vértisztító hatására.

- Javítja a vérkeringést és a sejtek minőségét
- Lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert
-Bizonyítottan hatékony olyan betegségek kezelésében, melyeknek kiváltó oka a rossz vérkeringés
- Segít az egészség és az egészséges megjelenés megőrzésében.
- Különösen hangozhat, hogy a ganoderma kétirányú hatással rendelkezik, azaz emelheti és csökkentheti is a vérnyomást. Mivel a ganoderma harmonizálja a szervezet funkcióit, fokozza annak természetes öngyógyító képességét,erősítheti az immunrendszert.