Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Testápolás » Illóolajok

Medinatural illóolaj citrusos frissítő


Medinatural  

Tiszta, könnyed légkört teremt, felemelő illattal tölti be a teret és a természet erejével fertőtleníti a levegőt. Aktiváló hatású fáradtság esetén, alkotómunka vagy tanulás közben segíthet a szellemi frissesség fokozásában.Ajánlott a levegő tisztítására,fertőtlenítésére,irodába,tanulószobába,fitneszterembe,szaunázáshoz.

Medinatural illóolaj citrusos frissítő 10 ml Tiszta, könnyed légkört teremt, felemelő illattal tölti be a teret és a természet erejével fertőtleníti a levegőt. Aktiváló hatású fáradtság esetén, alkotómunka vagy tanulás közben segíthet a szellemi frissesség fokozásában.Ajánlott a levegő tisztítására,fertőtlenítésére,irodába,tanulószobába,fitneszterembe,szaunázáshoz. 5999883963951 2018-08-24 Medinatural Medinatural  illóolaj citrusos frissítő 10 ml

Vonalkód: 5999883963951
Kiszerelés: 10 ml


1 180 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Medinatural illóolaj citrusos frissítő termékleírás


Frissítően tiszta illat, a citrom, a narancs vidámságával és egy csepp harmatos mentával vérpezsdítő atmoszférát teremt bárhol.
Fő összetevői:
Citrom illóolaj(Citrus medica limonum oil),narancs illóolaj(Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil), borsmenta illóolaj(Mentha piperita oil).
Párologtatás: cseppentsen 5-8 csepp illóolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba.
Száraz inhaláció:inhaláció során textil vagy papír zsebkendőre cseppentve lélegezze be az illóolajat . Elegendő 1-3 cseppet cseppenteni és 4-5 percig azt mélyen belélegezni. A zsebkendőt nem muszáj kézben tartanunk, tehetjük a mellkasunkra, vagy a párnánkra is.
Légfrissítő permet készítése:pumpás szórófejes flakonba 100 ml vízhez 10 csepp illóolajat, alaposan összerázzuk, majd a légtérbe permetezzük. Ismételt alkalmazás előtt össze kell rázni! Szembe, nyálkahártyára, sérült bőrfelületre ne kerüljön! 3-4 fújásnyi permet a levegőben eloszlatva frissíti a szoba levegőjét!
Szaunázáshoz:az illóolajok alkalmazásával fokozhatjuk a szauna jótékony hatását, adjunk a felöntő kanál vizéhez 4-6 csepp illóolajat, majd azt felkeverve öntsük a forró kövekre.
Figyelmeztetés:
Gyermekek elől elzárva tartandó!
Szembe, nyálkahártyára, sérült bőrfelületre ne kerüljön!
Nem szabad lenyelni!
Az illóolajok gyúlékony anyagok, ezért ne cseppentse közvetlenül az égő gyertyához, mécseshez!
Szaunázásnál csak vízzel hígított illóolajt használjon, közvetlenül az illóolajat ne öntse a forró kőre.
Ha bármilyen kellemetlen hatást, érzékenységet észlel magán, többet ne használja azt az illóolajat vagy keveréket!