Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Testápolás » Illóolajok

Medinatural illóolaj fahéj


Medinatural  

Ajánlott légterek frissítése, aromalámpába,masszázshoz, szájvíz készítésére, öblögetéshez.

Medinatural illóolaj fahéj 10 ml Ajánlott légterek frissítése, aromalámpába,masszázshoz, szájvíz készítésére, öblögetéshez. 5999883963715 2018-07-23 Medinatural Medinatural illóolaj fahéj 10 ml

Vonalkód: 5999883963715
Kiszerelés: 10 ml


1 080 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Medinatural illóolaj fahéj termékleírás


Illata tüzes, édes fűszeresen keleties aljegyekkel, amely hangulatjavító, izgató, inspiráló.
Jól keverhető az alábbi olajokkal: indiai citromfű illóolaj, narancs illóolaj, szegfűszeg illóolaj, ilang-ilang illóolaj.
Párologtatás: cseppentsen 4-6 csepp olajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba! Hangulatjavító, izgató, inspiráló hatású. A fahéj illata meleg, fűszeres és édes. Különösen, ha borzongunk, betegnek érezzük magunkat, fázik a lelkünk, akkor tanácsos az illatlámpába fahéjolajt tenni. Ez az olaj kiválóan keverhető a narancsolajjal, ilang-ilanggal.
Masszázs: 0,5 dl napraforgóolajban elkeverünk 1-2 csepp illóolajat, és a bőrbe masszírozzuk. Lazító, frissítő, bőrvörösítő hatású. Cellulitiszes bőrre kiváló. Érzékeny bőr esetén a fahéj bőrpírt okozhat, óvatosan bánjon a cseppszámokkal.
Szájvíz, öblögetés: 1 csepp illóolajat keverjen el 1 dl desztillált vízzel, majd ezzel öblögessen. Antimikrobiális, fertőtlenítő (fahéjaldehid), parazita és vírusellenes, összehúzó hatású.

Figyelmeztetés:
A hatóanyagokat koncentráltan tartalmazzák, ezért kérjük, alkalmazásuk során mindig kellő körültekintéssel használják.
Nem alkalmazható kisgyermekeknél 5 éves kor alatt,várandósság idején, valamint fahéj- és/vagy perubalzsam-allergia esetén!
Hosszantartó használata érzékeny bőr esetén bőrpír kialakulását okozhatja!