Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Testápolás » Illóolajok

Medinatural illóolaj légzés könnyítő


Medinatural  

Ajánlott a levegő tisztítására, fertőtlenítésére, füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére, szaunázáshoz. Eukaliptol és mentol tartalmánál fogva belélegezve a légutakban kellemes friss érzetet kelt elősegíti a légutak átjárhatóságát, a könnyedebb légzést.

Medinatural illóolaj légzés könnyítő 10 ml Ajánlott a levegő tisztítására, fertőtlenítésére, füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére, szaunázáshoz. Eukaliptol és mentol tartalmánál fogva belélegezve a légutakban kellemes friss érzetet kelt elősegíti a légutak átjárhatóságát, a könnyedebb légzést. 5999883963944 2018-07-23 Medinatural Medinatural illóolaj légzés könnyítő 10 ml

Vonalkód: 5999883963944
Kiszerelés: 10 ml


1 180 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Medinatural illóolaj légzés könnyítő termékleírás


Összetétel: Levendula (Lavandula angustifolia oil),eukaliptusz(Eucalyptus globulus oil),borsmenta(Mentha piperita oil),citrom (Citrus medica limonum oil).
Párologtatás: cseppentsen 5-8 csepp illóolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba.
Száraz inhaláció: inhaláció során textil vagy papír zsebkendőre cseppentsen illóolajat és lélegezze be. Elegendő 1-3 cseppet cseppenteni és 4-5 percig azt mélyen belélegezni. A zsebkendőt nem muszáj kézben tartanunk, tehetjük a mellkasunkra, vagy a párnánkra is.
Légfrissítő permet készítése: pumpás szórófejes flakonba 100 ml vízhez tegyen 10 csepp illóolajat, alaposan rázza össze, majd permetezze a légtérbe. Ismételt alkalmazás előtt össze kell rázni! Szembe, nyálkahártyára, sérült bőrfelületre ne kerüljön! 3-4 fújásnyi permet a levegőben eloszlatva frissíti a szoba levegőjét!
Szaunázáshoz: az illóolajok alkalmazásával fokozhatjuk a szauna jótékony hatását, adjunk a felöntő kanál vizéhez 4-6 csepp illóolajat, majd azt felkeverve öntsük a forró kövekre.

Figyelmeztetés:
Gyermekek elől elzárva tartandó!
Szembe, nyálkahártyára, sérült bőrfelületre ne kerüljön!
Nem szabad lenyelni!
Az illóolajok gyúlékony anyagok, ezért ne cseppentse közvetlenül az égő gyertyához, mécseshez!
Szaunázásnál csak vízzel hígított illóolajt használjon, közvetlenül az illóolajat ne öntse a forró kőre.
Ha bármilyen kellemetlen hatást, érzékenységet észlel magán, többet ne használja azt az illóolajat vagy keveréket!