Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Sütéshez-főzéshez » Olajok, zsírok

Biogold mákolaj


Biogold  

Aminosavakban, zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag. A mákolaj elsősorban a csontfelépítésre gyakorol rendkívül pozitív hatást, segít megelőzni a csontritkulás kialakulását.

Biogold mákolaj 100 ml Aminosavakban, zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag. A mákolaj elsősorban a csontfelépítésre gyakorol rendkívül pozitív hatást, segít megelőzni a csontritkulás kialakulását. 5999883161296 2018-09-22 Biogold Biogold mákolaj 100 ml

Vonalkód: 5999883161296
Egységár: 15400 Ft/l
Kiszerelés: 100 ml


1 540 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Biogold mákolaj termékleírás


A csontritkulás egyik ősi ellenszere.
Növelheti a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású is lehet.
Felhasználási javaslat:
Napi 1-2 mokkáskanálnyi. Felbontás után hűtőben tárolandó.
A mákolaj elsősorban a csontfelépítésre gyakorol rendkívül pozitív hatást. A benne található kalcium alapvető fontosságú a csontok és fogak egészségéhez, de szükséges a szívizom megfelelő működéséhez. A mákolajban nagy mennyiségű foszfor is található, mely elengedhetetlen a kalciumnak a csontokba való beépüléséhez, ezen kívül szerepet játszik az agyműködésben, szükséges a megfelelő emésztéshez és kiválasztáshoz, és számos biokémiai folyamatban részt vesz, valamint hozzájárul a sejtek megfelelő működéséhez.
A mákolaj segít megelőzni a csontritkulás kialakulását, és tartós fogyasztása javíthat a csontok állapotán. A mákolajnak a csontozaton kívül kedvező hatása van az idegrendszer működésére is.