Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Étrendkiegészítők » Gyógyhatású teakeverékek

Herbária elhízás elleni tea filteres


Herbária  

A teakeverék alkalmazása ajánlott testsúlyfelesleg esetén. Kiváló kiegészítője lehet a fogyókúrának, mert az alkotórészek csökkentik a tápanyagok felszívódását. Fogyasztásával enyhülnek a fogyókúrát kísérő kellemetlen tünetek mint pl. a puffadás, fáradtság stb.

Herbária elhízás elleni tea filteres 20 filter A teakeverék alkalmazása ajánlott testsúlyfelesleg esetén. Kiváló kiegészítője lehet a fogyókúrának, mert az alkotórészek csökkentik a tápanyagok felszívódását. Fogyasztásával enyhülnek a fogyókúrát kísérő kellemetlen tünetek mint pl. a puffadás, fáradtság stb. 5997005341366 2018-07-22 Herbária Herbária elhízás elleni tea filteres 20 filter

Vonalkód: 5997005341366
Kiszerelés: 20 filter


890 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Herbária elhízás elleni tea filteres termékleírás


A teakeverék kiváló kiegészítője lehet a fogyókúrának, mivel gyógynövény összetevői fokozzák a vizelet kiválasztást, enyhítik a fogyókúrát kísérő kellemetlen tüneteket (puffadás, fáradtság), serkentik az emésztést, valamint csökkentik a tápanyagok felszívódását.
A készítmény enyhe hashajtó és vízhajtó hatású.
Összetevők:
1 db filter tartalma:
Aranyvesszőfű 0,20 g
Bodzavirág 0,20 g
Borsosmentalevél 0,10 g
Tea levél 0,20 g
Édesköménytermés 0,15 g
Kutyabengekéreg 0,10 g
Lestyángyökér 0,05 g
Alkalmazási javaslat:
1 filter tasakot 1 csésze (kb. 2,5 dl) forró vízbe kell tenni, lefedve 10 percig állni hagyni, majd kiemelni. A megfelelő hőmérsékletű teát étkezés előtt naponta kétszer lehet fogyasztani.

Figyelmeztetés:
Hosszabb ideig (több mint 2-3 hét) tartó folyamatos alkalmazása nem javasolt a mellékhatások gyakoribb és súlyosabb előfordulásának veszélye miatt.
Gyermekek elől gondosan elzárandó!