Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Reform élelmiszerek » Cukorhelyettesítők

Dennree bio juharszirup "A"


Dennree  

A Dennree bio juharszirupot a kanadai cukorjuharból nyerik ( bio tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből). Ideális desszertekhez, gabonapehelyhez, gyümölcssalátákhoz, palacsintához, joghurthoz valamint fagylalthoz. Mivel nem tartalmaz zsírt és fehérjét, a tejfehérje-érzékeny gyerekek számára is nagyon jó kalciumpótló édesítőszer.

Dennree bio juharszirup "A" 250 ml A Dennree bio juharszirupot a kanadai cukorjuharból nyerik ( bio tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből). Ideális desszertekhez, gabonapehelyhez, gyümölcssalátákhoz, palacsintához, joghurthoz valamint fagylalthoz. Mivel nem tartalmaz zsírt és fehérjét, a tejfehérje-érzékeny gyerekek számára is nagyon jó kalciumpótló édesítőszer. 4021851616826 2018-07-30 Dennree Dennree bio juharszirup "A" 250 ml

Vonalkód: 4021851616826
Egységár: 10672 Ft/l
Kiszerelés: 250 ml


2 668 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Dennree bio juharszirup "A" termékleírás


A juharszirup nagyon értékes természetes édesítőszer. Sok aminosavat, vitaminokat ezenkívül ásványi anyagokat tartalmaz.
Minél sötétebb a juharszirup színe, annál erőteljesebb, testesebb az íze valamint több benne az ásványi anyag és a vitamin.
Ezt az osztályozási rendszerében is feltüntetik a világostól (A) haladva a legsötétebbig (D) színig.
A sötétebb szirupban magasabb az invert cukor aránya, ami egy nagyon felhasználóbarát cukor termék. Ez lényegében folyékony cukrot jelent, és olyan állaga van, mint a méznek. A magas invertcukor arányú, tehát sötétebb szirupok nem kristályosodnak ki olyan könnyen, ezért alkalmazásuk akkor ajánlott, ha azt szeretnénk, hogy a szirup folyékony maradjon, mint pl. sütésnél. Gyakorlatilag bárhol használhatjuk, ahol a cukrot is: pl.süteménybe, reggeli kávéba, teába, öntetekhez.
A tiszta juharszirup glikémiás indexe 54-es, így a cukorhoz képest kevésbé emeli a vércukorszintet. Az 55 alatti glikémiás index már az alacsony tartományba tartozik.
A juharszirupban található vitaminok: PP-vitamin, B2 (riboflavin), B5 vitamin (pantoténsav), folsav , B6 vitamin, Biotin, A-vitamin aminosav és ásványi anyagok.