Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Reform élelmiszerek » Magvak, magkeverékek

Aby bio linom csíráztatott lenmag


Aby Bio  

Omega – 3 zsírsavakban gazdag, az Omega –3 (ALA) hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. Többszörösen telítetlen zsírban és élelmi rostban gazdag. Aktív, emészthető formula.

Aby bio linom csíráztatott lenmag 250 gr Omega – 3 zsírsavakban gazdag, az Omega –3 (ALA) hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. Többszörösen telítetlen zsírban és élelmi rostban gazdag. Aktív, emészthető formula. 5999082300014 2018-11-10 Aby Bio Aby bio linom csíráztatott lenmag 250 gr

Vonalkód: 5999082300014
Egységár: 5280 Ft/kg
Kiszerelés: 250 gr


1 320 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Aby bio linom csíráztatott lenmag termékleírás


A tisztított magokat csíráztatják majd alacsony hőmérsékleten, kizárólag erre a célra kifejlesztett szárítási technológiával, szabályozott körülmények között megszárítják, megőrizve a csírázó mag minden értékes hatóanyagát.

Teljes kiőrlésű termék, vagyis a gabonaszem minden értékes részét tartalmazza.

Az omega-3 megnevezés a többszörösen telítetlen zsírsavak egyik csoportját jelöli. Az omega-3 zsírsavak fontos szerepet játszanak a szervezet számos élettani folyamatában. A Linomban található alfa-linolénsav (ALA) fogyasztása hozzájárul a vér normál koleszterin szintjének fenntartásához. A telített zsírsavak telítetlen zsírsavakkal [egyszeresen telítetlen zsírsavakkal és többszörösen telítetlen zsírsavakkal] való helyettesítése az étrendben hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.

Hazánkban az Omega-3 (alfa-linolén) és Omega-6 (linolsav) optimális aránya erősen eltolódott az omega-6 zsírsavak irányába. A LINOM fogyasztása hozzájárulhat ennek az aránynak a javításához. A LINOM termék tartalmaz még fitohormonokat (lignan).

Felhasználási javaslat:
Naponta 1 evőkanál (10 g) fogyasztása javasolt joghurtba, túróba, vagy müzlihez keverve.
Fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.