Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Sütéshez-főzéshez » Liszt, dara

Civita kukoricaliszt


Civita  

Gluténmentes, így lisztérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. Szénhidrát összetétele elősegíti a vércukorszint megfelelő szabályozását.

Civita kukoricaliszt 1000 gr Gluténmentes, így lisztérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. Szénhidrát összetétele elősegíti a vércukorszint megfelelő szabályozását. 5999885485192 2018-07-30 Civita Civita kukoricaliszt 1000 gr

Vonalkód: 5999885485192
Egységár: 282 Ft/kg
Kiszerelés: 1000 gr


282 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Civita kukoricaliszt termékleírás


A kukoricaliszt gluténmentes, így lisztérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. Magas a foszfatidil-szerin tartalma. Ez a vegyület az agyi információátadás egyik kulcsmolekulájaként különösen 40-50 éves kortól hasznos a szellemi frissesség megtartásához. A stresszhatások, az idegesség valamint depresszió kivédésében is fontos. Nem véletlenül eszik a mexikóiak a babbal együtt. Ez a zöldségpáros optimális arányban tudja biztosítani a szervezet számára a tápanyagokat. Szénhidrát összetétele elősegíti a vércukorszint megfelelő szabályozását.
Európa több országában fontos alapanyag, de a kínai konyha is gyakran használja. Kiváló mártások sűrítéséhez, galuskához, krémlevesekhez, hústöltelékek dúsításához. Ebből készül két híres népi étel, a puliszka és a prósza.
Kis mennyiségben érdemes a kenyérhez adni, amely a kukoricaliszttől kissé édeskés, kellemes ízű lesz. Édes süteményekhez is jól használható. Vigyázni kell, hogy a kukoricaliszt friss legyen, mert frissen édeskés ízű, kellemes illatú, az állott kukoricaliszt ellenben könnyen megkeseredik.
Tojásfehérjét nem tartalmaz.
Cukorbetegeknek a fogyasztása nem javasolt!
Lisztérzékenyek is fogyaszthatják!