Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Étrendkiegészítők » Vitaminok, ásványi anyagok

Herbioticum C crystal por


Herbioticum GmbH  

Adagonként 2000mg, speciálisan őrölt C-vitamin kristály. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer, az idegrendszer és az energiatermelő anyagcsere folyamatok normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén-képződéshez és ezen keresztül a porcok, a fogíny a bőr és a fogak normál állapotának fenntartásához.

Herbioticum C crystal por 100 gr Adagonként 2000mg, speciálisan őrölt C-vitamin kristály. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer, az idegrendszer és az energiatermelő anyagcsere folyamatok normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén-képződéshez és ezen keresztül a porcok, a fogíny a bőr és a fogak normál állapotának fenntartásához. 5999814121290 2018-07-23 Herbioticum GmbH Herbioticum C crystal por 100 gr

Vonalkód: 5999814121290
Kiszerelés: 100 gr


1 140 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Herbioticum C crystal por termékleírás


A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer, az idegrendszer valamint az energiatermelő anyagcsere folyamatok normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén-képződéshez és ezen keresztül a porcok, a fogíny a bőr és a fogak normál állapotának fenntartásához.

Összetevők:
Aszkorbinsav

Adagolási javaslat:
½ kis teáskanálnyi.

Fogyasztási javaslat:
Keverjen el egy fél teáskanálnyi port gyümölcslében, salátában, levesben vagy mártásban.

Figyelmeztetés:
Az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot vagy a gyógykezelést, hanem kiegészíti azokat! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!