Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Étrendkiegészítők » Vitaminok, ásványi anyagok

Herbioticum cranberry supreme


Herbioticum GmbH  

500 mg Vörösáfonya kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. A vörösáfonya igen gazdag antioxidánsokban és a C-vitamin kitűnő forrása is, amely elősegíti az immunrendszer normál működését valamint a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét. Segíthet fenntartani a húgyúti rendszer egészségét. Fogyasztása erős antibakteriális hatású lehet a húgyúti rendszerben.

Herbioticum cranberry supreme 60 db 500 mg Vörösáfonya kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. A vörösáfonya igen gazdag antioxidánsokban és a C-vitamin kitűnő forrása is, amely elősegíti az immunrendszer normál működését valamint a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét. Segíthet fenntartani a húgyúti rendszer egészségét. Fogyasztása erős antibakteriális hatású lehet a húgyúti rendszerben. 5999814121245 2018-07-23 Herbioticum GmbH Herbioticum cranberry supreme  60 db

Vonalkód: 5999814121245
Kiszerelés: 60 db


2 360 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Herbioticum cranberry supreme termékleírás


A vörösáfonya igen gazdag antioxidánsokban és a C-vitamin kitűnő forrása is, amely elősegíti az immunrendszer normál működését valamint a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét.
Segíthet fenntartani a húgyúti rendszer egészségét. Fogyasztása erős antibakteriális hatású lehet a húgyúti rendszerben.


Összetevők:
Vörösáfonya kivonat (500mg), tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz), emulgálószer (zsírsavak magnézium sói), fényező anyag (zsírsavak).


Fogyasztási javaslat:
Vegyen be naponta 2 tablettát egy nagy pohár vízzel.

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot vagy a gyógykezelést, hanem kiegészíti azokat! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!