Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Sütéshez-főzéshez » Liszt különlegességek, kenyérporok

Biogold bio szőlőmagliszt


Biogold  

Megvédi a sejteket a szabad gyökök károsító hatásától.

Biogold bio szőlőmagliszt 150 gr Megvédi a sejteket a szabad gyökök károsító hatásától. 5999883161227 2018-07-26 Biogold Biogold bio szőlőmagliszt 150 gr

Vonalkód: 5999883161227
Kiszerelés: 150 gr


2 299 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Biogold bio szőlőmagliszt termékleírás


Igen sok flavonoid, vagyis olyan növényi antioxidáns van benne, amely megvédi a sejteket a szabad gyökök károsító hatásától. Proantocianidinokat (korábbi nevükön piknogenolokat) is tartalmaz.
Ez utóbbiakról feltételezik a kutatók, hogy fontos szerepük van a szív – és érrendszeri betegségek, valamint a rák megelőzésében.
Vízben és zsírban oldódó alkotórészeket egyaránt tartalmaz.
A sejthártyán áthatolva az egész szervezetben képes kifejteni antioxidáns hatását. Azon ritka anyagok egyike, amelyek képesek áthatolni a vér – agy gáton, így védik az agysejteket a károsító hatásoktól.

Hatásai:
Az erek állapotát javítja, ennél fogva csökkenti a szívbetegségek és a szélütés kockázatát. A hajszálereket is erősíti, fokozza a vérátáramlást. Ezért hatásos visszértágulat és az érszűkületből eredő lábfájás esetén, valamint más érrendszeri megbetegedésekben.
Mérsékelheti a cukorbetegség szövődményeként kialakuló idegkárosodás (diabéteszes neuropátia) okozta tüneteket, vagyis a zsibbadást és bizsergést a végtagokban.
Jól alkalmazható a szem védelmére, szembetegségek megelőzésére és kiegészítő kezelésére. Egyaránt ajánlott a sárgafolt betegsége (macula degeneráció) és szürke hályog ellen – e két betegség az időskori látáscsökkenés és vakság leggyakoribb oka.
Hasznos lehet a fogyasztása azoknak is, akik sokat dolgoznak számítógéppel, különösen akkor, ha nem sugárzásmentes lapmonitort, hanem hagyományos katódsugaras képernyőt használnak. Alkalmazható még kötőszöveti betegségek esetén. Védi és erősíti a bőr kollagénjét.
Az allergiás tüneteket is enyhíthetjük vele, mert gátolja a hisztamin termelődését. (A fokozott hisztamintermelés váltja ki az allergiás reakciókat.)