Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Étrendkiegészítők » Filteres gyógynövényteák

Boszy zsírégető tea


Boszy  

Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Tisztít, méregtelenít ezenkívül a zöld tea összetevő a kedélyállapotot is javítja. A hatásokat humán- és állatkísérletek igazolják.

Boszy zsírégető tea 20 filter Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Tisztít, méregtelenít ezenkívül a zöld tea összetevő a kedélyállapotot is javítja. A hatásokat humán- és állatkísérletek igazolják. 5999560192308 2018-07-20 Boszy Boszy zsírégető tea 20 filter

Vonalkód: 5999560192308
Kiszerelés: 20 filter


580 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Boszy zsírégető tea termékleírás


A zöld tea közismerten gazdag élettanilag értékes hatóanyagokban. A keverékben előnyösen befolyásolja a zsír-anyagcserét.
A nyírfalevél méregtelenítő hatású.
A rozmaringlevél és a Coleus forskohlii levél -együttműködve él többi alkotórésszel- a hasnyálmirigy lipáz enzim aktivitását gátolja, így nem engedi a zsírt lerakódni és segít a zsír lebontásában.
A Coleus forskohlii levelet sokirányú egészségre gyakorolt hatása miatt az indiai hagyományos gyógyításban évezredek óta alkalmazzák (Ayurvédikus gyógymódok).

Összetevők:
Coleus forskohi, nyírfalevél, rozmaring levél, zöld tea.

Alkalmazás:
A ,Zsírégető" teakeverék önmagáhan nem "csodaszer". Megfelelő eredmény eléréséhez át kell alakítani a táplálkozási szokásokat (édesség és alkohol mellőzése, szénhidrát és zsír minimálisra csökkentése, valamint kisebb adagok fogyasztása).
Ajánlatos a fokozatosság elvét betartani a diétában a szervezet védelme érdekében.
Az ajánlott mennyiségben fogyasztva a teakeverék hatóanyagai meggyorsíthatják a fogyás folyamatát.