Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Testápolás » Lábápolás

Carnation lábspray gombás lábra


Carnation  

Környezetbarát pumpás spray. Frissíti, a baktériumoktól mentesíti, valamint a gombás fertőzésektől védi a lábat. Használatával hatékony védőréteg képződik a fertőzések megelőzésére.

Carnation lábspray gombás lábra 100 ml Környezetbarát pumpás spray. Frissíti, a baktériumoktól mentesíti, valamint a gombás fertőzésektől védi a lábat. Használatával hatékony védőréteg képződik a fertőzések megelőzésére. 5012654200922 2018-07-30 Carnation Carnation lábspray gombás lábra 100 ml

Vonalkód: 5012654200922
Kiszerelés: 100 ml


1 449 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Carnation lábspray gombás lábra termékleírás


A sikeres láb titka:
Rendszeres tisztán tartás: Naponta meleg vízben ajánlott lábat mosni és gondosan szárazra törölni, különösen a lábujjak között. Hetente legalább kétszer áztassa lábait kamillás lábfürdőben. Naponta váltson harisnyát, vagy zoknit.

Kézi Lábmasszázs: A masszírozás erősíti a keringést, fellazítja az izmokat. Kezdje váltott áztatással: 1 perc forró vízben, 20 másodperc hideg vízben ismételve összesen kb. 10 percig, hideggel befejezve. Ezután masszírozzon hidratáló krémmel. Az eredmény lágy bőr, újraéledt láb lesz.

Lábköröm vágás: Körmét mindig vágja egyenesre, ne kanyarítsa be a körömágy felé, mert az körömágy gyulladást okozhat.

Cipőválasztás: Gondosan válassza meg a vásárolni kívánt cipőt lehetőleg természetes anyagból (bőrből) készült lábbelit válasszon. Próba során mindig álljon fel és járkáljon benne, mert akkor dől el, van-e elég hely lába számára a cipőben. A lábfejre ható szorítás, a körmökre ható nyomás, a sarok dörzsölése, a rossz belső talpkialakítás lehet a lábproblémák legfőbb okozója. A divat sajnos sokszor befolyásol minket. Ha ilyen okból választunk kényelmetlen cipőt, előre készüljünk fel a gondokra.

Ne feledje! A Carnation termékei minden esetben védelmet és ápolást nyújtanak lábainak. Használatával sikeres lehet a láb.