Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Étrendkiegészítők » Vitaminok, ásványi anyagok

Basica vital granulátum


Basica  

Az anyagcsere folyamatok működéséhez fontos a sav-bázis háztartás egyensúlya. Kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetén túlzott hús és húskészítmény stb. valamint nem megfelelő mennyiségű zöldség, illetve gyümölcs fogyasztásnál a sav-bázis egyensúly felborul savas irányba.

Basica vital granulátum 200 gr Az anyagcsere folyamatok működéséhez fontos a sav-bázis háztartás egyensúlya. Kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetén túlzott hús és húskészítmény stb. valamint nem megfelelő mennyiségű zöldség, illetve gyümölcs fogyasztásnál a sav-bázis egyensúly felborul savas irányba. 4018315002813 2018-07-26 Basica Basica vital granulátum 200 gr

Vonalkód: 4018315002813
Egységár: 18370 Ft/kg
Kiszerelés: 200 gr


3 674 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Basica vital granulátum termékleírás


A Basica a bázikus ásványi anyagokat és nyomelemeket megfelelő arányban tartalmazza. A szervesen megkötött ásványi anyagok és nyomelemek segíthetik a szervezet sav-bázis egyensúly fenntartását.

Adagolás:
Reggel és este 16-16 g (összesen 32 g) Basica-t bekeverünk a hideg vagy meleg ételbe pl. müzlibe, joghurtba, gyümölcslébe, teába. (Az adagoló tölcsér 16 g-os jelzéséig töltsük).

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot vagy a gyógykezelést, hanem kiegészíti azokat! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!