Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Sütéshez-főzéshez » Olajok, zsírok

Bertolli olivaolaj spray extra szűz


Bertolli  

Prémium minőségű szűretlen extra szűz, olíva olaj, pumpás kiszerelésben. Az olívaolajról nagyon jól tudjuk, hogy egészséges és nagyon finom, felhasználását tekintve is számos étel jöhet szóba.

Bertolli olivaolaj spray extra szűz 200ml Prémium minőségű szűretlen extra szűz, olíva olaj, pumpás kiszerelésben. Az olívaolajról nagyon jól tudjuk, hogy egészséges és nagyon finom, felhasználását tekintve is számos étel jöhet szóba. 8002470017702 2018-09-22 Bertolli Bertolli olivaolaj spray extra szűz 200ml

Vonalkód: 8002470017702
Egységár: 10800 Ft/l
Kiszerelés: 200ml


2 160 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Bertolli olivaolaj spray extra szűz termékleírás


Tudta?

Az olajfa terméséből többféle minőségű olajat készítenek. A leginkább értékes a hidegen préselt, kizárólag mechanikus úton előállított extra szűz olívaolaj.

Az extra szűz olívaolaj készítésének egyik alapkritériuma, hogy a fáról való leválasztást követő 1 napon belül el kell kezdeni a bogyók sajtolását, különben a gyorsan meginduló erjedés lerontja az olaj minőségét, többek között a savtartalmat is negatívan befolyásolja.
Az extra szűz olívaolajok esetében jogszabály rögzíti, hogy a savtartalom nem lehet több, mint 0.8%.

Tippünk:
kenyérre permetezzen olíva olajat, majd tegyen rá sajtot (nem muszáj reszelni, szeletelni is lehet), majd sütőben süsse 15 percig. (200C)