Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Öko otthon » Öko tisztítószerek

Almawin bio üveg- és ablaktisztító szórófejjel


Almawin  

Öko üveg-és ablaktisztító koncentrátum szórófejjel. Vegán termék. Az AlmaWin család környezetkímélő jellegénél fogva segít, hogy megteremtsük a harmóniát az ember és környezete között. Szintetikus konzerváló anyagoktól mentes. Bőrgyógyászok ajánlásával rendelkezik. Érzékeny bőrűek is használhatják.

Almawin bio üveg- és ablaktisztító szórófejjel 500 ml Öko üveg-és ablaktisztító koncentrátum szórófejjel. Vegán termék. Az AlmaWin család környezetkímélő jellegénél fogva segít, hogy megteremtsük a harmóniát az ember és környezete között. Szintetikus konzerváló anyagoktól mentes. Bőrgyógyászok ajánlásával rendelkezik. Érzékeny bőrűek is használhatják. 4019555700200 2018-06-29 Almawin Almawin bio üveg- és ablaktisztító szórófejjel 500 ml

Vonalkód: 4019555700200
Egységár: 2870 Ft/l
Kiszerelés: 500 ml


1 435 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Almawin bio üveg- és ablaktisztító szórófejjel termékleírás


Üvegfelületek tisztítására javasoljuk.Csepp és csíkmentes, gyorsan száradó, sokoldalú tisztítószer valamennyi felülettípusra.

Alkalmazási javaslatok:
Megbízhatóan és foltmentesen tisztít ablakot, ablakkeretet, tükröt, mázas cserepet, műanyag felületeket. Egyszerűen fel kell szórni, szárazra dörzsölni és kész. Nehezen hozzáférhető peremeknél vagy hornyoknál az AlmaWin Üvegtisztító koncentrátumot fújjuk egy rongyra és dörzsöljük le. Durva szennyeződés eltávolításához először töröljük át az üvegtáblákat nedves ruhával.

Tisztítási tippek:
Az üvegtisztító főként növényi alkoholból áll, aminek következtében a megtisztított felületek nagyon gyorsan száradnak. Különösen jól használható üveglapok, tükrök, üveglapos asztalok, televízió- és számítógép-monitorok (LCD-monitorok kivételével), csempék, mázas cserepek, és műanyag felületek, mint pl. bútorok, autós kesztyűtartók tisztítására. Kiváló antisztatikus hatása révén hosszú időre meggátolja a porlerakódást. A megtisztítandó felületet egyszerűen be kell fújni, egy ronggyal tisztára törölni és egy száraz ronggyal szárazra törölni. Erősen szennyeződött üveglapok vagy erősen felhevült és szennyeződött felületek, pl. nyáron autó szélvédők esetén, a felületet előbb vízzel kell megnedvesíteni, az üvegtisztítót felszórni és az említett módon eljárni. Fátyolosodás esetén túl sok üvegtisztító került a felületre. Ilyenkor az üvegtisztítót le kell mosni, és száraz ronggyal szárazra kell törölni.

Összetevők (vízen kívül):
Cukortenzidek, alkohol.

Az összetevőkről:
A spiritusz természetes erejével tisztít, cukortenzidekkel (burgonya, kukorica vagy cukornád ill. répacukor nyersanyagaiból és kókusz- és pálmamagolajból) kombinálva. Az üvegtisztító alkoholos oldatának koncentrációja úgy lett megválasztva, hogy minden üveg- és műanyagfelület megbízhatóan és foltmentesen megtisztuljon, és gyorsan leszáradjon.
Magától értetődően minden felhasznált nyersanyag biológiailag lebomlik.