Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Öko otthon » Öko tisztítószerek

Winnis öko általános padló tisztítószer


Winnis  

Egy univerzális tisztítószer, mely sokféle felület tisztításához alkalmas. Nagyon kellemes az illata. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket, csomagolóanyaga 100%-ig újrahasznosítható. Hipoallergének és nikkel mentes.

Winnis öko általános padló tisztítószer 1000 ml Egy univerzális tisztítószer, mely sokféle felület tisztításához alkalmas. Nagyon kellemes az illata. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket, csomagolóanyaga 100%-ig újrahasznosítható. Hipoallergének és nikkel mentes. 8002295000644 2018-07-08 Winnis Winnis öko általános padló tisztítószer 1000 ml

Vonalkód: 8002295000644
Egységár: 1125 Ft/l
Kiszerelés: 1000 ml


1 125 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Winnis öko általános padló tisztítószer termékleírás


A Winnis termékeinket azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a növényi alapanyagokból készült termék ne károsítsa a közvetlen környezetét, miközben ugyanolyan hatékony, mint a hagyományos mosó- és tisztítószerek. Termékeink növényi alapanyagokból készültek. Minimalizáltuk az allergén összetevőket, hogy a legérzékenyebb bőrűek is használhassák. Nikkel, kobalt és króm tesztelt, így a fémre érzékeny emberek is bátran használhatják.

Használat:
Egyszerűen öntsön belőle a vödörbe egy kupakkal, és már indulhat is a takarítás.
Ragyogóan tisztít, hatékonyan eltávolítja a pecsétet a padlóról.
Használhatja akár a konyha pult letisztításához is, illetve minden mosható felületre.