Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Gluténmentes élelmiszerek » Gluténmentes lisztek, porok

Szafi Fitt vadas szósz alap por


Szafi  

Gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes vadas szósz alap. A termék gluténmentes, tejmentes, szójamentes, kukoricamentes, tartósítószermentes, mesterséges ízfokozóktól mentes!





Szafi Fitt vadas szósz alap por 80 gr Gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes vadas szósz alap. A termék gluténmentes, tejmentes, szójamentes, kukoricamentes, tartósítószermentes, mesterséges ízfokozóktól mentes! 5999564153398 2018-08-25 Szafi Szafi Fitt vadas szósz alap por 80 gr

Vonalkód: 5999564153398
Egységár: 8000 Ft/kg
Kiszerelés: 80 gr


640 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!



Szafi Fitt vadas szósz alap por termékleírás


Összetevők:
zöldségek (sárgarépa, paszternák gyökér, petrezselyem gyökér és levél, vöröshagyma, zeller gyökér és levél, póréhagyma, fokhagyma, pritamin), tápióka keményítő, só, édesítőszer (eritrit), pirospaprika, füstölt paprika, fekete bors

A szósz alap 100g szénhidrát-tartalmából 15 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

VADAS RECEPT (paleo):

Hozzávalók:

800 g hús (pl. marha, pulykacomb)
2 ek. kókuszolaj
80 g Szafi Reform vadas szósz alap
80 g kókuszkrém
10 g 100%-os citromlé
10 g édesítetlen natúr mustár (pl. dijoni)
6 dl víz
Elkészítés: A csíkokra vágott húst a kókuszolajon megpároljuk.

Ha a hús túl sok levet engedne, öntsük le róla! (Marhahús esetén addig pirítsuk a húst, míg el nem párolog az összes víz)

Közben a vízben keverjük el a mustárt, citromlevet, kókuszkrémet és vadas alapot.

A hőfokot lejjebb véve (villanytűzhelyen 9-esről 6-os, 7-es fokozat) kb. 40-50 percig főzzük fedő nélkül, időnként megkeverve.

VEGÁN változat:

Hozzávalók:

1 kg padlizsán (fél karikákra vágva)
80 g Szafi Reform gluténmentes vadas alap
80 g kókuszkrém
15 g 100%-os citromlé
10 g édesítetlen mustár (pl. dijoni)
5.5-6 dl víz
Elkészítés:

Egy nagyobb fazékba tegyük fel a félbe vágott padlizsán karikákat a kikevert vadas alappal (víz, vadas alap, mustár, citromlé, kókuszkrém) majd lassú tűzzön, fedő alatt főzzük, sűrűn megkevergetve kb. 20 percig.

Frissen facsart citromlével ízesítsük még utólag, ha édesnek találjuk!

A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat! Elkülönített allergén üzemrészlegünkön készült.

Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!