Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Babáknak, gyerekeknek » Vitaminok gyerekeknek

Now kid vits multivitamin málnás


Now  

Ha szeretné gyermeke egészségét megőrizni és kiegészíteni a táplálkozását minőségileg akkor válassza ezt a málna izű rágótablettát. Az egészségesen fejlődő gyermekek számára is előnyös táplálékkiegészítő.

Now kid vits multivitamin málnás 120 db Ha szeretné gyermeke egészségét megőrizni és kiegészíteni a táplálkozását minőségileg akkor válassza ezt a málna izű rágótablettát. Az egészségesen fejlődő gyermekek számára is előnyös táplálékkiegészítő. 733739038821 2018-09-24 Now Now kid vits multivitamin málnás 120 db

Vonalkód: 733739038821
Egységár: 39 Ft/db
Kiszerelés: 120 db


4 630 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Now kid vits multivitamin málnás termékleírás


A növésben levő gyermek táplálékszükséglete jelentősen fontos. Olyan nélkülözhetetlen tápanyagok, mint a vitaminok, ásványi anyagok és egyéb fontos együttható alkotóelemek döntő szerepet játszanak a csontrendszer, agyműködés, belső szervek és az alapvető egészséges fejlődés számos egyéb területének növekedésében és fejlődésében.

Ajánlott napi adag: Egy rágótabletta étrendi kiegészítésként gyerekeknek. Négy éven felüli gyerekeknek: naponta kettő rágótabletta. Egy és három év közötti gyerekeknek: naponta egy vagy kettő rágótabletta.