Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Öko otthon » Öko tisztítószerek

Winnis zsíroldószer


Winnis  

Univerzális zsíroldószer, amely eltávolít minden szennyeződést a mosható felületekről. Ideális szagelszívók, sütők, grillsütők, edények, kerti tűzhelyek és még textíliákon lévő pecsétek és zsírfoltok tisztításához is. Állatokon nem tesztelt termék. Minden benne lévő, felületaktív anyag biológiailag teljesen lebontható és növényi eredetű. Tartósítószert nem tartalmaz. Teljesen újrahasznosítható csomagolás.

Winnis zsíroldószer 500 ml Univerzális zsíroldószer, amely eltávolít minden szennyeződést a mosható felületekről. Ideális szagelszívók, sütők, grillsütők, edények, kerti tűzhelyek és még textíliákon lévő pecsétek és zsírfoltok tisztításához is. Állatokon nem tesztelt termék. Minden benne lévő, felületaktív anyag biológiailag teljesen lebontható és növényi eredetű. Tartósítószert nem tartalmaz. Teljesen újrahasznosítható csomagolás. 8002295000828 2018-07-06 Winnis Winnis zsíroldószer 500 ml

Vonalkód: 8002295000828
Egységár: 2038 Ft/l
Kiszerelés: 500 ml


1 019 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Winnis zsíroldószer termékleírás


Kidolgozásánál elsődleges szempont volt az allergiák lehetséges kialakulásának minimálisra csökkentése.
Nikkel tesztnek alávetett termék (mérhető küszöbérték <0.01 ppm).
Használata során nem keletkezik gőz, amely irritálná a nyálkahártyát.

Winnis termékek összetétele nem csupán bőr, de környezetbarát is.

Minden Winnis termék növényi eredetű, kizárólag lebomló tenzideket tartalmaz, és mentes a szintetikus tartósítószertől és színezékektől hipoallergén; nikkelre, krómra és kobaltra tesztelt, így fémre érzékenyek is bátran használhatják.
A termékben található felületaktív anyagok biológiailag gyorsan és maradéktalanul lebomlanak; növényi eredetüknek köszönhetően a víz mikroorganizmusai természetes anyagokká alakítják át őket. A termékek csomagolóanyaga 100%-ig újrahasznosítható.

Állatokon nem tesztelték.

Felhasználás:
Forgassa el a szórófejet az ON-ra. Permetezze a felületre a tisztítószert kb 20 cm-es távolságból és hagyja hatni néhány másodpercig. Ezután egy nedves szivaccsal tisztítsa le.

Sütő tisztításánál hagyja hatni a terméket a meleg sütőben (50-60C fok) 5-10 percig.

Textíliák esetében permetezze a foltra, hagyja hatni néhány másodpercig, majd végezze el a rendes mosást. Ne hagyja megszáradni a terméket a textíliákon.

Használat után minden esetben forgassa el a szórófejet az OFF-ra.
Ne alkalmazza polikarbonát, plexiüveg, fa, alumínium és porózus felületekre.