Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Sütéshez-főzéshez » Liszt, dara

Biopont bio tönkölybúza liszt


Biopont  

Fehér liszt tönkölybúzából, TBL70 A tönkölybúzaliszt igénytelen, ezért hagyományos termesztésre alkalmasabb fajta. Ebből adódóan nem igényel vegyszerezést, műtrágyázást, mint mai nemesített fajták.

Biopont bio tönkölybúza liszt 1000 g Fehér liszt tönkölybúzából, TBL70 A tönkölybúzaliszt igénytelen, ezért hagyományos termesztésre alkalmasabb fajta. Ebből adódóan nem igényel vegyszerezést, műtrágyázást, mint mai nemesített fajták. 5998858704384 2018-07-30 Biopont Biopont bio tönkölybúza liszt 1000 g

Vonalkód: 5998858704384
Egységár: 995 Ft/kg
Kiszerelés: 1000 g


995 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Biopont bio tönkölybúza liszt termékleírás


Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio tönkölybúzaliszt. A tönkölyliszt finomított változata vegyszermentesen.
Fehérjetartalma felülmúlja a hagyományos búzáét, s az aminosavak közül az aszparaginsav-, glutaminsav-, alanin-, metionin-, prolin-, leucin-, izoleucin-, tirozin-, fenil-alanin- és lizintartalma is nagyobb. Vitamin- és ásványi-anyag-tartalmára jellemzõ, hogy megtalálható benne szinte a teljes B-vitamin –csoport (a B12-vitamin kivételével), és niacin- és E-vitamin tartalma sem csekély. Réz-, vas-, mangán- és cinktartalma is meghaladja a búzáét. Kalcium-, magnézium-, foszfor- és szeléntartalma szintén számottevõ.