Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Testápolás » Illóolajok

Medinatural illóolaj citrom


Medinatural  

Eredményesen használható bedörzsölve frissítő masszázshoz, valamint rovar riasztására. A citrom illóolaj erős fertőtlenítő hatással rendelkezik a légtérbe párologtatva. A Párologtatásával megelőzhetők az olyan légúti fertőzések, mint az influenza, mivel már a légtérben elpusztítja ezeket a kórokozókat. Koncentrációs- képesség aktiváló. Ajánljuk még párologtatásra, aromafürdőbe, szaunázáshoz. Friss illata van. A citrom illóolaj erős fertőtlenítő hatással rendelkezik a légtérbe párologtatva. A

Medinatural illóolaj citrom 10 ml Eredményesen használható bedörzsölve frissítő masszázshoz, valamint rovar riasztására. A citrom illóolaj erős fertőtlenítő hatással rendelkezik a légtérbe párologtatva. A Párologtatásával megelőzhetők az olyan légúti fertőzések, mint az influenza, mivel már a légtérben elpusztítja ezeket a kórokozókat. Koncentrációs- képesség aktiváló. Ajánljuk még párologtatásra, aromafürdőbe, szaunázáshoz. Friss illata van. A citrom illóolaj erős fertőtlenítő hatással rendelkezik a légtérbe párologtatva. A 5999883963623 2018-07-23 Medinatural Medinatural illóolaj citrom 10 ml

Vonalkód: 5999883963623
Kiszerelés: 10 ml


960 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!Medinatural illóolaj citrom termékleírás


A citrom friss héjából, hideg sajtolással nyerik ki az olajat.
Használata:
párologtatás, száraz inhaláció, arc gőzölésére, zsíros bőr kezelésére, frissítő aromafürdő, szauna, bőrápolásra, bedörzsölőnek, frissítő masszázs, zsíros, korpás haj ápolása
Jól keverhető az alábbi olajokkal: eukaliptusz, geránium, ilang-ilang, levendula, narancs, római kamilla, borsmenta.
Párologtatásra:
5-8 csepp illóolajat töltsön a párologtatóba.
Száraz inhaláció:
Tegyen 1csepp illóolajat a papírzsebkendőre és lélegezze be az orrától 2-3 cm-ről az illatot.
Aromafürdőhöz:
Tegyen 1 kád vízhez legfeljebb 3 csepp, gyermekeknek legfeljebb 1 csepp, evőkanálnyi mézben, tejben vagy tejszínben elkevert illóolajat! A fürdő frissítő hatású.
Masszázshoz:
kb. 2 evőkanálnyi napraforgó-, vagy mandulaolajhoz keverjen 1 csepp illóolajat, és masszírozza a bőrbe!
A citromalapú masszázsolaj serkenti a nyirokfolyadék áramlását, erősíti és felfrissíti a vénákat, ezért különösen sportolóknak ajánljuk. Segítségével megelőzhető az izomláz.
Nátha, megfázásos tünetek esetén: tegyen mogyorónyi növényi olajba (olíva, napraforgó, sárgabarackmag, mandula, stb.) 1 csepp citrom illóolajat és 1 csepp teafa illóolajat, és kenje be a mellkast, hátat, nyakat.
Szaunázáshoz:
adjon 1-2 csepp citrom illóolajat a felöntő-kanál vizéhez, és öntse a forró kövekre!
Bőrápolásra, bedörzsölőnek:
1 evőkanál mandulaolajban keverjen el 2 csepp citrom illóolajat, majd néhány cseppet masszírozzon a bőrbe! A bőrbe bedörzsölt citromolaj pezsdítő, frissítő, puhító, erősítő és bőrtisztító hatású.
Gőzölés:
zsíros bőr kezeléséhez: 2 liter forró vízhez adjon 3 csepp citrom illóolajat!
Hajápolásra, korpásodás ellen:
2 csepp citrom illóolajat a samponhoz keverve masszírozzon a fejbőrbe! Hajmosást követően alaposan öblítse le!
Figyelmeztetések:
légzőrendszeri allergiás megbetegedések, epilepszia, idegrendszeri probléma, magas vagy alacsony vérnyomás esetén fokozott figyelemmel és körültekintéssel járjon el.
Furanokumarin tartalma miatt fototoxikus, UV sugárzás hatására barna foltokat okozhat a bőrön. Ha citromolajat használtunk bőrünkön, két órát várjunk, mielőtt közvetlen UV sugárzásnak tesszük ki a bőrfelületet!
A citromolajat ne használjuk hosszú, átmelegítő fürdőbe, és óvjuk a melegtől!
A MediNatural illóolajok szigorú megfelelőségi vizsgálatnak alávetett, laboratóriumban bevizsgált 100%-os természetes illóolajok, amelyek semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaznak.
A hatóanyagokat koncentráltan tartalmazzák, ezért kérjük, alkalmazásuk során mindig kellő körültekintéssel használják.
Figyelmeztetés:
Furanokumarin tartalma miatt fototoxikus, UV sugárzás hatására barna foltokat okozhat a bőrön. Ha citromolajat használtunk bőrünkön, két órát várjunk, mielőtt közvetlen UV sugárzásnak tesszük ki a bőrfelületet!
A citromolajat ne használjuk hosszú, átmelegítő fürdőbe, és óvjuk a melegtől!