Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Gyógyászati segédeszközök » Lábfej védelme

Lábfej védelmeCarnation bőrkeményedés tapasz

Carnation  

A tyúkszem és bőrkeményedés eltávolításának hagyományos valamint gyors módja a szalicilsavas tapaszok vagy folyadék alkalmazása ahol a szalicilsav felpuhítja a tyúkszem vagy bőrkeményedés megvastagodott bőrét, így az néhány napos kezelés után eltávolítható. A Carnation "Sikeres Láb program" tapaszai kényelmesen, egy lépésben a tapaszba beültetett gyógyszeres korong felragasztásával alkalmazhatók és a problémát garantáltan, 10 napon belül megoldják.


Részletek ...Vonalkód: 5012654111013
Kiszerelés: 2 db


729 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!

Carnation lábujjelválasztó

Carnation  

A lábápolásban csak néhány éve jelentek meg a különböző gél anyagú párnázó termékek. A Carnation "Sikeres Láb" program polymer gél termékei rendkívüli bőrbarát tulajdonságokkal rendelkeznek. Ásványiolaj tartalom okozta állandó nedvesség érzetük kényelmessé teszi használatukat, bőrünk elfogadja segítő jelenlétüket. Jól alkalmazhatók az összeszorult, egymásra forduló lábujjak elválasztására, korrekciójára, de párnázó hatásuk kiváló a lábbütyök okozta fájdalmak enyhítésére. Lábujjelválasztó párnák az egymásra szoruló ujjakon segít, de alkalmas az ujjak között fellépő gombás fertőzés esetén a fülledtség enyhítésére, valamint a továbbfertőződés megállítására.


Részletek ...Vonalkód: 5012654200632
Kiszerelés: 2 db


1 120 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!

Carnation lábujjgyűrű gélbetétes

Carnation  

Polimer-gél betétes szövetgyűrű, amely enyhíti a lábujjon megjelent tyúkszem okozta fájdalomérzetet. Véd a lábujjak dörzsölődése, nyomása ellen. A gél ásványolaj tartalma lágyítja, valamint hidratálja a bőrt, segíti a tyúkszem eltávolítását, védi a lábujjat a nyomástól, ami újabb tyúkszem kialakulásához vezethet. Vékony, nem zavarja a cipőviselést, rugalmas, minden lábujjméretre alkalmazható.


Részletek ...Vonalkód: 5012654201608
Kiszerelés: 3 db


1 180 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!

Carnation sarokfogó cipőbélés

Carnation  

A cipőben való kényelem kelléke a cipősarok belső oldalára ragasztható sarokfogó cipőbélés, amely megakadályozza a cipő csúszkálását a sarkunkon akkor is, ha az hordás közben kissé kitágult, ily módon véd a vízhólyag kialakulása ellen.


Részletek ...Vonalkód: 5012654200878
Kiszerelés: 1 db


765 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!

Carnation szagmentesítő talpbetét

Carnation  

Az izzadásra fokozottan hajlamos láb számára a Carnation Szagmentesítő betét jelenthet megoldást. A izzadás okozta nedves közeg ugyanis elősegíti a kellemetlen szagokat terjesztő baktériumok megjelenését valamint elszaporodását a cipőben ezért fontos az izzadság kezelése, a kialakult baktériumfertőzés megállítása. A Carnation talpbetét aktív szénrétegével megszünteti a szagokat és antibakteriális hatóanyagaival pusztítja el a baktériumokat. Kellemes közérzetet biztosít egész napra.


Részletek ...Vonalkód: 5012654200861
Kiszerelés: 1 db


1 285 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!