Menü
Gyógynövény és bio webáruház HerbaSarok.hu

herbasarok.hu | Információk | Kapcsolat | Szállítási információk |  Belépés |  Regisztráció

» Gyógyászati segédeszközök » Lábfej védelme

Lábfej védelmeCarnation bőrkeményedés tapasz

Carnation  

A tyúkszem és bőrkeményedés eltávolításának hagyományos valamint gyors módja a szalicilsavas tapaszok vagy folyadék alkalmazása ahol a szalicilsav felpuhítja a tyúkszem vagy bőrkeményedés megvastagodott bőrét, így az néhány napos kezelés után eltávolítható. A Carnation "Sikeres Láb program" tapaszai kényelmesen, egy lépésben a tapaszba beültetett gyógyszeres korong felragasztásával alkalmazhatók és a problémát garantáltan, 10 napon belül megoldják.


Részletek ...Vonalkód: 5012654111013
Kiszerelés: 2 db


729 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!

Carnation lábujjgyűrű gélbetétes

Carnation  

Polimer-gél betétes szövetgyűrű, amely enyhíti a lábujjon megjelent tyúkszem okozta fájdalomérzetet. Véd a lábujjak dörzsölődése, nyomása ellen. A gél ásványolaj tartalma lágyítja, valamint hidratálja a bőrt, segíti a tyúkszem eltávolítását, védi a lábujjat a nyomástól, ami újabb tyúkszem kialakulásához vezethet. Vékony, nem zavarja a cipőviselést, rugalmas, minden lábujjméretre alkalmazható.


Részletek ...Vonalkód: 5012654201608
Kiszerelés: 3 db


1 180 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!

Carnation sarokfogó cipőbélés

Carnation  

A cipőben való kényelem kelléke a cipősarok belső oldalára ragasztható sarokfogó cipőbélés, amely megakadályozza a cipő csúszkálását a sarkunkon akkor is, ha az hordás közben kissé kitágult, ily módon véd a vízhólyag kialakulása ellen.


Részletek ...Vonalkód: 5012654200878
Kiszerelés: 1 db


765 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!

Carnation szagmentesítő talpbetét

Carnation  

Az izzadásra fokozottan hajlamos láb számára a Carnation Szagmentesítő betét jelenthet megoldást. A izzadás okozta nedves közeg ugyanis elősegíti a kellemetlen szagokat terjesztő baktériumok megjelenését valamint elszaporodását a cipőben ezért fontos az izzadság kezelése, a kialakult baktériumfertőzés megállítása. A Carnation talpbetét aktív szénrétegével megszünteti a szagokat és antibakteriális hatóanyagaival pusztítja el a baktériumokat. Kellemes közérzetet biztosít egész napra.


Részletek ...Vonalkód: 5012654200861
Kiszerelés: 1 db


1 285 Ft


Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak!